CARTA MENJARSCARTA LICORS
  • Tot
  • Brandy
  • Caves
  • Ginebres
  • Rom
  • Tequila
  • Tònica
  • Vins
  • Vodka
  • whiskies
TANQUERAY RANGPUR

És una ginebra Premium amb 41,3 graus d’alcohol fabricada a Gran Bretanya per la mítica casa Charles Tanqueray & Co. Entre la seva selecció de botànics destaquen: llimes rangpur, llimona, ginebre, coriandre, arrels d’angèlica i casia juntament amb l’obligat ginebre.

BULLDOG

És una ginebra anglesa amb quatre destil·lacions, llançada al mercat l’any 2006. La ginebra i especialment les London Dry Gin es caracteritzen per la predominança del ginebre, fruit que li confereix el caràcter essencial a aquesta beguda. Entre els seus botànics destaquen: fulles de lotus, rosella i Ull de Drac.

CITADELLE

El procés de fabricació és complex. Partint d’alcohol de gra, es realitzen tres destil·lacions. En aquest alcohol neutre es realitzen les infusions dels diversos elements per separat perquè conservin totes les seves característiques i posteriorment es fa l’assemblat. En nas, Citadelleés molt aromàtica i fresca presentant notes principals de ginebre i llimona. En boca, és fresca i elegant. S’obre lentament apareixent una simfonia de notes especiades diverses molt bé harmonitzades.

G’VINE

Floraison captura l’essència de la fragància efímera i estimulant de la vinya quan la flor floreix en la vinya a la vida, i la calidesa de l’arribada de l’estiu. Amb un contingut d’alcohol del 40%, G’Vaig venir Floraison és suau, càlida i vibrant amb notes florals i espècies. està feta de forma artesanal, transmetent la mateixa essència d’una cultura de renom mundial per crear i gaudir dels plaers de la vida: l’art de viure, el luxe, els perfums, la gastronomia, la cultura i la tradició.

HENDRICKS

Combina de forma harmoniosa les notes clàssiques de la ginebra, provinents del ginebre, el coriandre i pells de cítrics com el del cogombre i la rosa búlgara. Cap dels dos destaca, però tots dos es noten i això és el que li confereix el seu exclusiu sabor. destaquen notes clàssiques a ginebre i cítrics juntament amb notes florals i d’herbes.

TANN’S

Aquesta ginebra es destil·la al Masnou, Barcelona, amb alcohols de gra i triple infusió del sempre present ginebre més 10 ingredients botànics. Aquestes notes botàniques i cítrics són els que determinen la personalitat de cada marca de ginebra.

MARTIN MILLER’S

En nas, trobem una simfonia d’aromes molt bé assemblades: notes dolces, notes florals, notes especiades i notes d’alcohol. En el tast, ha costat que la gent passés a la fase de boca posat que tothom seguia descobrint matisos i matisos sense cansar-se de l’aroma. En boca, la simfonia d’aromes es desplega entre notes cítriques, florals similars a l’espígol i notes terroses gràcies a les arrels de la seva formula. L’alcohol li dóna unió i caràcter. El final és llarg i molt agradable, destacant notes fruiteres dolços. per mantenir el nivell de qualitat, la mescla es realitza a Islàndia amb aigua pura de glacial.

RIVES SPECIAL

Tipus London Dry, obtinguda per triple destil·lació, dues de gra i una tercera amb els components botànics. són ginebre, escorça de taronja i llimona, coriandre, regalèssia, canyella, casia, grans del paradís, angèlica, ametlles i arrel de lliri. sabor molt sec i equilibrat amb retrogust ametllat, Aquesta ginebra es va començar a fabricar en 1980 per Rives Pitman S.A. en Port de Santamaría, Cadis.

HAYMAN’S 1820

La ginebra Hayman’s 1820 es tracta d’un destil·lat de classe Premium tipus London Dry, es fa amb 100% pur gra i és destil·lada cinc vegades. La combinació de botànics emprada en la destil·lació d’aquesta ginebra li brinden tocs cítrics nets i refrescants, que combinats amb la dolçor típica d’un licor, la doten d’un caràcter de deliciosa taronja. Aquesta ginebra, que es tracta del primer licor de ginebra del món.

BEEFEATER 24

En nas, Beefeater 24 és molt delicada i destaquen les notes de ginebre i cítrics per sobre de la nota alcohòlica. En boca, és molt sedós i agradable, apareixent notes cítriques i herbals a partir del ginebre, totes suavitzades per records a te verd.inclou 12 elements vegetals (escorces de cítrics, arrels, baies i plantes) en una proporció secreta i una mescla de tes : te verd de Xina i te Sencha de Japó, intentant que tinguessin un baix contingut en tanins per no afectar a les notes de ginebre. creant una personalitat única.

FIFTY POUNDS

Es tracta d’una ginebra Super Premium, tipus London Dry de 43,5 % alc./vol., obtinguda per cuádruple destil·lació, tradicional per lots, amb un sol alambí, fabricat per John Dauri & Co. Els botànics utilitzats són ginebre, grans del paradís, taronja, llimona, coriandre, regalèssia, angèlica, savoiri tres components secrets. El producte final, és transparent i net, suau en el paladar, amb bona harmonització entre l’alcohol i els botànics, i sobretot equilibrat, poc perfumat, sense destacar cap dels seus components.

9 ESPECIAL MASCARO

Es tracta d’una ginebra tipus London Dry de 40,0 % alc./vol., obtinguda per doble destil·lació en alambí de coure. Utilitza botànics clàssics, procedents del mediterrani. El producte final, és nítid, sec, força especiat i anisat, amb sabor perllongat en el paladar, i amb olfacte a ginebre i cítrics. Aquesta ginebra és una recreació de l’any 2010, d’un producte clàssic del fabricador, Antonio Mascaró S. L., els cellers del qual i destil·leries, daten de l’any 1946.

BOMBAY SAPPHIRE

És una ginebra Premium, tipus London Dry de 47,0 % alc./vol., obtinguda per triple destil·lació de l’alcohol de gra, el vapor del qual travessa una cistella de coure perforada, situada en el seu coll, extraient les aromes i olis dels botànics. L’alambí és un Carterhead dels pocs que queden al món. Els botànics utilitzats són ginebre, escorça de llimona, coriandre, regalèssia, arrel de casia, arrel d’angèlica, arrel de lliri, cubeba, ametlla i grans del paradís. El producte final, és nítid, d’aroma a ginebre i espècies, amb predomini de cítrics.

SEAGRAM’S

Es tracta d’una ginebra Premium, Extra Dry de 40,0 % alc./vol., obtinguda per doble destil·lació tradicional, procedent de gra americà, i emmagatzemada en barriques de roure blanc americà abans de l’embotellat. Els botànics utilitzats són ginebre, cardamomo, escorça de taronja, coriandre, canyella, casia, nou moscada, angèlica, ametlla, cacau, llima, llimona i comí de prat. S’obté una ginebra clàssica, neta, alguna cosa groguenca, d’aroma suau i sabor també suau i herbaci, destacant al final l’alcohol

GIN MARE

Es tracta d’una ginebra Premium de disseny, creada en el Mediterrani, de 42,7 % alc./vol., obtinguda per destil·lació per lots, amb un sol alambí, florentí en el qual els botànics són destil·lats individualment per posteriorment fer la mescla. Els botànics utilitzats són els clàssics als quals s’afegeixen farigola, alfàbrega, romaní i oliva arbequina, productes clarament mediterranis, que li confereixen els seus especials característiques. La mescla final posseeix una olor a herbes aromàtiques i cítrics, amb sabor propi del ginebre equilibrat per les herbes aromàtiques.

THE LONDON GIN

Es tracta d’una ginebra Superpremium, tipus London Dry de 47,0 % alc./vol., obtinguda per quatre destil·lacions per lots. Es caracteritza pel seu color blau turquesa molt suau, a causa de la maceració de flors de gardenia. Anteriorment va ser coneguda com The London Gin, però les normes de la UE sobre additius, li van fer canviar la seva composició i conseqüentment el nom. Els botànics utilitzats són ginebre, taronja, escorça de llimona, coriandre, regalèssia, canyella, escorça de cassia, angèlica, arrel de lliri, farigola, ametlla, llavors de fonoll, cardamomo i oli de bergamota.

LONDON BLOON

Es tracta d’una ginebra Premium, tipus LondonDry de 40,0 % alc./vol., obtinguda per triple destil·lació tradicional per lots, i aigua de deu. Els botànics utilitzats són els clàssics, als quals s’ha afegit camomilla, aranja i lligabosc. El producte final, és lluminós, de cos lleuger, suau, fresc i sedós en el paladar, i amb aroma fresca i floral. És una ginebra de disseny molt recent, dissenyada per la mestre destilador JoanneMoore, i fabricada per G & J Greenalls, la segona major destil·leria del Regne Unit que porta treballant des de 1761.

GIN MAGELLAN

Es tracta d’una ginebra Premium, francesa de 44,0 % alc./vol., obtinguda per cuádruple destil·lació tradicional per lots, tres del gra de blat amb aigua, i una quarta amb els components botànics incorporats, a la qual se li denomina fresh destillation. Els botànics utilitzats són ginebre, escorça de taronja, coriandre, regalèssia, canyella, casia, nou moscada, cardamomo, grans del paradís, clau i flor i arrel d’iris. El producte final, és net, color blavós a causa de la flor d’iris, molt equilibrat, de cos lleuger, amb aromes florals, a espècies i lleugerament a cítrics, i sabor lleuger, alguna cosa picant i amb regust lleugerament amarg

ONLY GIN

Està Gin Espanyola elaborada per l’empresa Campeny és elaborada 100% amb alcohol de cereals i infusionada amb una selecció de flors que li aporten un toc especial: baies de ginebre, gessamí, melissa, hibiscus, violeta, pètals de rosa, malva, espígol, pensament verónica i flor del taronger. A més, acaba d’aconseguir una doble medalla d’or -la màxima puntación possible- en la SFWSC (Competició Mundial de Espirituosos de Sant Francisco 2012), el certamen més prestigiós del sector.

Nº 3 LONDON

Es tracta d’una ginebra Premium, tipus LondonDry de 46,0 % alc./vol., obtinguda per destil·lació tradicional per lots. Els botànics utilitzats són ginebre, escorça de taronja, aranja, coriandre, cardamomo i arrel d’angèlica. Les dades de tast indicats pel fabricant són: Olfacte: brillant, nítida i fresca, amb una evident presència inicial del ginebre. Boca: L’intens ginebre es recolza en notes florals de camamilla i el picant alhora que càlid cardamomo.

MASTER’S

Es tracta d’una ginebra tipus London Dry de 40,0 % alc./vol., obtinguda per triple destil·lació, una amb el gra i enrere dos amb diferents components botànics. Els botànics utilitzats són els clàssics d’aquest tipus de ginebra, sense notícies que s’empri algun especial. El producte final, és cristal·lí, net i brillant, amb aroma a ginebre, pi i fons d’herbes i és suau, de cos mitjà i lleugerament picant.

SLOE GIN

Una ginebra Premium de color que neix de la maceració de les més selectes aranyons (sloeberries) en Gin Rives Premium Tridestiladad’acord al procés d’elaboració London Dry.A partir d’una cuidada combinació s’obté una ginebra més soft, de color vermell robí i sabor afrutat que omple el paladar de sensacions; molt dolç al principi, però amb un lleuger postgusto a ametlla amarga. Aquestes propietats la desmarquen de la ginebra blanca tradicional, molt més seca i amb major graduació.

PLYMOUTH NAVY

Es tracta d’una ginebra tipus Plymouth de 57,0 % alc./vol., de característiques pràcticament iguals que la Plymouth del mateix fabricador, amb la notable diferència de l’alcohol, i conseqüentment amb un sabor més intens, que intensifica la percepció dels botànics, i aroma lleugerament diferent, però mantenint la suavitat.

PLYMOUTH SLOE

És de classe Premium i s’elabora amb la clàssica ginebra Plymouth macerada en sloe berries(aranyons), aigua del parc nacional de Dartmoor i sucre durant quatre mesos. El resultat de tal elaboració és aquesta típica beguda de la campiña anglesa amb un 26% alc./vol. Visualment destaca d’aquesta ginebra el seu color, un intens vermell robí que es deu als fruits del bosc amb els quals està produïda. En nas destaquen les aromes a aranyons madurs, ametlles i les notes afrutades que brinden la cirera dolça.

TANQUERAY TEN

Es tracta d’una ginebra Premium, tipus LondonDry de 47,3 % alc./vol., obtinguda per tres destil·lacions del gra, i una quarta dels components botànics a la qual s’afegeix flor de camamilla i cítrics. El nº Tingues, prové que, aquest és el nombre de l’alambí en el qual es fa la quarta destil·lació, si ben aquest nombre la dota d’altres connotacions. Els botànics utilitzats són els clàssics, més algun altre secret, madurats divuit mesos.

GIN ENTROPIA

Ginebra elaborada de forma artesanal, destil·lant en petits lots la nostra recepta única que combina botànics tradicionals com a ginebre, coriandre, arrel d’angèlica flor del taronger i pell de taronja amb la nostra exclusiva infusió d’ingredients naturals com ginseng i guaranà, a més d’hibisc, regalèssia, nou moscada i gingebre, entre uns altres. Tot per aconseguir una exclusiva combinació de 14 botànics naturals que es infusionen, es destil·len i posteriorment es tornen a infusionar per aconseguir aroma, color i propietats inconfusibles. Sense aromatizants, sense colorants, sense additius.

GIN MONBASA

Es tracta d’una ginebra Premium, tipus LondonDry de 41,5 % alc./vol., obtinguda per cuádruple destil·lació, en el sistema tradicional per lots. Els botànics utilitzats són ginebre, taronja, llimona, coriandre, regalèssia, canyella, casia, nou moscada, angèlica, clau i comí. El producte final, és net, cristal·lí i brillant, lleugerament dolç i fresc, amb sabor a herbes i cítric. En l’aroma, destaca clarament el ginebre, percebent-se les espècies. És una ginebra molt recent, si ben la seva fórmula es remunta a la fi del segle XIX, quan es destil·lava a Londres i s’exportava a Zanzíbar, al club del que la ginebra ha adquirit el nom, sent consumida preferentment pels membres de la Imperial British East Africa Company.

GIN CAORUNN

Es tracta d’una ginebra Premium, de 41,8 % alc./vol., obtinguda per destil·lació tradicional per lots, amb un sol alambí de coure Berry, també utilitzat per destil·lar whisky, amb aigua dels Highland escocesos. Els botànics utilitzats són sis clàssics (ginebre, escorça de taronja i llimona, coriandre, casia i arrel d’angèlica) i cinc d’origen cèltic (baies de rowan, bruc, murta, dent de lleó i coul). El producte final, és net, de bastant cos, de sabor fresc i sec, dolç i afrutat. La seva aroma també és fresc, floral i cítric.

VINCENT VAN GOG

Es tracta d’un gin de classe Premium o Ultra Premium, de 47,0 % alc./vol. obtinguda mitjançant una triple destil·lació realitzada en petits lots. L’alcohol utilitzat en la seva producció és de gra i es destil·la en alambins de columna dues vegades a uns 196 graus Farenheit, amb la finalitat d’eliminar impureses. Després d’aquest procés, s’obté la base alcohòlica de la ginebra, de 120 graus. Els botànics dels quals es compon Van Gogh Ginsón deu: angèlica d’Àsia, coriandre d’Àfrica, grans del paradís de Sud-àfrica, olis ametlats de Java, escorça de cassia d’Àfrica Tropical, bayasde Sri Lanka, bayas de ginebre d’Itàlia, arrel de Florència/sud d’Europa, regalèssia del Mediterrani i llimones d’Espanya. Aquests es destil·len de forma individual en atuells de fang per obtenir les seves essències.

GIN OXLEY

Es tracta d’una ginebra Ultra Premium, tipus English Dry de 47,0 % alc./vol., obtinguda per destil·lació en fred (- 5º C.), mitjançant un procediment especial al buit, que preserva al màxim els sabors i evita la maceració. Els catorze productes botànics utilitzats són clàssics, amb addició d’alguns especials com el cacau, reina de la prada i grans del paradís. En lloc d’escorces de cítrics, s’utilitzen els cítrics pelats a mà. El producte final, és transparent, molt suau malgrat la seva graduació, fresc i predominant el sabor de roses i de cítrics, especialment l’aranja. L’olor és clàssica i fresc reconeixent-se els cítrics. És una ginebra molt recent, doncs es va començar a fabricar en 2010 per Oxley Spirits Co. A causa de les característiques de la seva producció, s’elaboren unes dues-centes quaranta ampolles diàries, en setmana de quatre dies, per la qual cosa la seva distribució és molt limitada.

GINEBRA DE DONOSTIA – SAN SEBASTIAN. GIN BAHIA

Bahia és una ginebra única amb matisos de taronja dolça i taronja amarga fusionada amb 9 botànics que li aporten aquestes aromes en boca, aconseguint ser una de les millors ginebres premium del món.

GIN Nº 209

Es tracta d’una ginebra Premium, de 46,0 % alc./vol., obtinguda per quíntuple destil·lació pel procediment Single Shot amb un sol alambí de coure. Els botànics utilitzats són ginebre, escorça de taronja i llimona, coriandre, regalèssia, canyella, casia, arrel d’angèlica i arrel de lliri. El producte final, és molt transparent, un toc agridolç en el paladar, amb aroma a cítric, especialment llimona i ginebre. És una ginebra produïda per Nº 209 Destillery, en Sant Francisco, Califòrnia. L’origen de la marca prové del nom de la destil·leria que li va adjudicar el govern federal al primer fabricador d’aquest producte.

G’VINE NOUAISON

Es tracta d’una ginebra Ultra Premium, de 43,9 % alc./vol., obtinguda amb alcohol de raïm UgniBlanc de Cognac, que es destil·la amb els producte també destil·lats dels components botànics. Els botànics utilitzats són ginebre, taronja, llima, coriandre, regalèssia, cardamomo verd, casia, nou moscada i cubeba. El producte final, és més intens i picant que la seva germana Floraison, suau, sedoso, fresc i lleuger en el paladar, amb gust força dolç per l’alcohol, predominant l’olfacte els cítrics, i molt aromàtica, guanyat en gust quan està freda.

HAYMAN’S 1850 RESERVA

Hayman va optar per utilitzar la seva recepta de ginebra tradicional (Incloent el ginebre, coriandre, regalèssia, canyella i altres ingredients botànics tradicionals). No té com a tal un procés de ”envelliment”, ja que només es troba en els barrils durant 3-4 setmanes, és més aviat coneguda com a “repòs”. Per a això s’utilitzen principalment els antics barrils de whisky escocès. El resultat final, és un bell color palla lleuger en el líquid i a més un producte madurat i suavitzat final. El sabor és de botànics, destacant un bon ginebre i cop de coriandre, seguit per notes cítriques, que es produeix en petits lots d’al voltant de 5.000 ampolles, d’un tradicional estil, alguna cosa propi de Hayman. Simplement un producte especial, just el tipus de ginebra servida en els Palaus de Ginebra de Londres en 1850.

BLUECOAT

És una ginebra Premium, tipus American Dry de 47,0 % alc./vol., obtinguda per quíntuple destil·lació tradicional per lots, amb un sol alambí, clàssic de coure. Tots els components són de cultiu ecològic, i l’alcohol s’aconsegueix de destil·lació de grans de sègol, blat, ordi i blat de moro. El resultat final, és net, alguna cosa oliós, amb olor a ginebre, cítrics i perfums florals. En la boca resulta suau, lleugera i equilibrada, lleugerament dolça, percebent-se en el fons el ginebre. Està fabricada en Philadelphia per Philadelphia Distillers LLC.

I’STH

És una ginebra Premium, tipus London Dry de 42,0 % alc./vol., obtinguda per quíntuple destil·lació, amb gra de blat de moro. Els botànics utilitzats són ginebre, escorça de taronja i llimona, coriandre, regalèssia, ametlles, canyella, casia, nou moscada, angèlica i arrel de lliri. Així han aconseguit un producte net i transparent, de cos gras, doncs utilitza una proporció de ginebre superior a l’habitual, equilibrat en el paladar, amb clara presència de ginebre i cítric, i amb aspectes florals, amb final herbaci, sec i perllongat. A l’olfacte, predominen també el ginebre i els cítrics.

THE BOTANICAL’S

És una ginebra de classe Premium, tipus London Dry, amb un grau alcohòlic del 42,5 %. S’obté després d’una quíntuple destil·lació artesanal de petites remeses en continguts alambins John Dauri, considerats els Rolls Royce dels alambins. L’alcohol prové del blat de la més alta qualitat i els botànics que componen The Botanical’s Gin són catorze: bayas de ginebre, llavors de coriandre, pell de taronja, pell de llimona, pell d’aranja, canyella en barra xinesa, canyella en brut, arrel d’iris, arrel d’angèlica, arrel de regalèssia, nou moscada, flor del taronger de llimoner, flor del taronger de taronger i un últim ingredient secret. De la destil·lació que es produeix en dos alambins John Dauri, només s’utilitza per produir la ginebra la part de major qualitat, la Samll Batch, rebutjant la resta. Una vegada conclosa la quarta destil·lació de l’alcohol de blat, es infusionen amb ell els catorze botànics de The Botanical’s per a la cinquena i última destilació. L’aigua que se li afegeix a aquesta ginebra procedeix d’un aqüífer mil·lenari proper a la ciutat de Londres que recull de la pluja.

OLD LADY’S

Ocupa una posició particular en l’univers de la ginebra. El seu nom procedeix del sobrenom que donen els Britànics als vaixells de l’època de la marina de vela, dels vells velers. Elaborada a Gran Bretanya en la més pura tradició del London DryGin, Old Lady’s revela tota la finor aromàtica del ginebre, associat a una mescla exclusivament natural de coriandre, arrels d’angèlica i de lliri, pell de grosella, taronja i llimona.

PINK 47

Es tracta d’una ginebra Premium, tipus LondonDry de 47,0 % alc./vol., obtinguda en quatre destil·lacions, en alambí de coure. Els botànics utilitzats són ginebre italià, escorça de taronja i llimona espanyols, dos tipus de coriandre, regalèssia, arrel de casia, nou moscada, dos tipus d’angèlica, ametlla espanyola i arrel de lliri. El producte final, és molt transparent, de sabor suau malgrat el seu grau alcohòlic, i alguna cosa dulzón, notant-se a l’olfacte els cítrics, el ginebre i les espècies. És una ginebra molt recent, doncs es va començar a fabricar l’any 2007. Està fabricada per Old St. AndrewsLimited, de Londres.

HASWELL GIN

Es tracta d’una ginebra de classe Premium, tipus London Dry Gin, amb un volum d’alcohol del 47,0%. Aquesta ginebra s’obté mitjançant una quíntuple destil·lació de dotze botànics —sent les baies de ginebre, l’arrel d’angèlica i les llavors de coriandre, els més importants juntament amb els cítrics— en petits alambins de coure. El ginebrero encarregat de l’elaboració de Haswell Gin, és Julian Haswell, un dels majors experts. L’objectiu que es va proposar va ser aconseguir una ginebra especialment cítrica, ideal per poder prendre tant sola com en Gin Tonic, i ho va aconseguir. Aquesta Haswell Gin destaca tant en boca com en nas amb notes cítriques, principalment a taronja i també, lleument, a llimona.

GIN 19 FLORS

És una ginebra catalana, singular, obtinguda a partir de la destil·lació artesanal en uns petits alambins de coure de només 100 litres de capacitat. Destil·lem un alcohol de gra macerat en una original i única combinació de 19 plantes, arrels i flors. Cada destil·lació mereix i necessita la tranquil·litat i la pausa que li donem. Per acabar, separem els caps i les cues per quedar-nos només amb la part més preuada. El fruit de tot plegat és una ginebra única, original i singular. Sense cap referent. Amb aromes i sabors difícils de trobar enlloc més. Qui coneix les Flors del Remei trobarà a Gin19flors aromes que li resultaran familiars.

GIN BRECON ESPECIAL RESERVA

S’elabora dins d’un parc natural de Gal·les, d’on s’obté aigua d’una gran qualitat que s’utilitza per portar la ginebra al 40% de volum una vegada destil·lada. La seva nota de sabor característica li ve d’una mescla de 10 botànics: pell de taronja i llimona, canyella, regalèssia, arrel d’angèlica i de orris, coriandro i escorça de canelo juntament amb les clàssiques bayasde ginebre. El seu patentat sistema de destil·lació en columnes influeix en la qualitat i neutralitat del seu alcohol de base. En nas, la ginebra brecon és elegant i ens mostra notes cítriques i de ginebre deixant la nota alcohòlica en un segon pla. En boca, gin brecon ens mostra tres notes clares: el ginebre, una nota cítrica i especiada de coriandre, una suau nota cítrica i un plànol de canyella. És molt saborosa i la seva nota alcohòlica està molt bé integrada en un segon pla. El final és d’una intensitat mitjana.

FEVER TREE

La bombolla de la Fever Tree pot semblar més fugaç però, si es compleixen totes les condicions a l’hora de servir un Gin Tonic, això és fals ja que la bombolla romandrà fins a l’ultimo glop, amb l’extraordinari avantatge de respectar el caràcter i l’ identitat de la ginebra, permetent-nos apreciar amb major nitidesa la multitud de notes de botànics, cítrics i espècies que pot arribar a oferir-nos.

FENTIMANN’S

La Fentimann’s és una tònica de delicada bombolla, elaborada segons mètodes artesanals i que té la peculiaritat d’incorporar un petit volum alcohòlic: 0,5º tònica premium absolutament natural.

MARKHAM

Feta per combinar amb ginebra, de gran suavitat, té un lleuger toc amarg i una combinació dels seus components botànics, que permet apreciar l’aroma i el sabor de les ginebres . Es tracta d’una autèntica Indian Tonic que permet gaudir del gintonic més colonial. Un altre dels principals atributs és la seva frescor. La bombolla fina i la seva òptima carbonatació atorguen un sabor idoni a aquesta beguda premium que inclou subtils tocs cítrics.

BRITVIC

Aquesta tònica està fabricada per Britvic, cridada fins a l’any 1971 The British Vitamin ProductCompany. Es caracteritza per un carbònic molt marcat amb efervescència de durada mitjana. Són notables les notes cítriques i resulta una mica dolça en la boca, però en una mesura justa.

SCHWEPPES PIMIENTA ROSA

La Schweppes Pebre Rosa forma part de les Botanical Indian Tonics que ha presentat Schweppes, i està elaborada amb un nou toc que s’afegeix a la clàssica recepta Schweppes. Amb el típic extracte de quinina, aigua carbonatada, àcid cítric, de les tòniques clàssiques, a aquesta se li addiciona pebre rosa, convertint-la d’aquesta manera en una tònica botànica.

ORIGINAL INDIAN TONIC

Generosa i fines bombolles Schweppes acompanyades d’aromes cítrics ara més intensos i amb un toc de llima, perfecte per acompanyar al enebro (patró aromàtic de les ginebres), que respecta i intensifica l’aroma dels destil·lats més premium. 100% ingredients d’origen natural, amb la química característica de Schweppes, recol·lectada a mà de la cinchona, arbre local d’Indonèsia.

ME TONIC

MIRA: Fresca, brillant i transparent. Amb una imatge elegant, exquisida i dinàmica. OLORA:En nas és expressiva, d’aroma vivaç i vigorós. Presenta una suau aroma cítrica amb nota dolça, derivat del yuzu japonès lleugerament especiada amb amargues notes de pebre negre que deixen entreveure precoçment la presència de quinina. ASSABOREIX: En boca és molt refrescant, es mostra intensa i complexa amb una entrada agradable gràcies a les seves notes cítriques del yuzu japonès i la seva bombolla fina i persistent. Un perfecte equilibri agridolç amb un retrogust sec i alguna cosa amarg, gràcies a la quinina natural

SCHWEPPES GINGER CARDAMOMO

Intensa frescor exòtica amb matisos terrosos que potencia el sabor dels destil·lats d’origen més llunyà. Ara amb un 200% més d’aroma a ginger i cardamomo, que fan de l’experiència un veritable plaer dels sentits. COM COMBINAR-LA: Ginebres més exòtiques, més enlluernadores i res clàssiques, amb una quantitat de botànics més elevada, on els diferents fruits prenen protagonisme i on trobem major diferència enfront del convencional. El viatge perfecte al desconegut.

MACALLAN AMBER
MACALLAN SIENNA
MACALLAN RUBY
JOHNNIE WALKER GOLD LABER RESERVA
THE ANTIQUARY 12 ANYS
GLENFIDDICH 12 ANYS
CARDHU 12
CHIVAS 12 ANYS
WHISKY TAKETSURU PURE MALT
CUTTY SARK 12
DEWAR’S 12 ANYS
KNOCKANDO 12 ANYS
JACK DANIEL
BRANDY 1866
PRINCIPE LARIOS
CARDENAL MENDOZA
CARLOS I
SAMALENS COÑAC FRANCES
REMY MARTIN COÑAC FRANCÉS
CONDE DE OSBORNE
OTARD COÑAC FRANCÉS
RON BARCELO PLATINUM
RON BARCELO GRAN AÑEJO
RON BARCELO AÑEJO
RON BARCELO IMPERIAL
CAPITÁN MORGAN
MATUSALEN GRAN RESERVA
ATLÁNTICO PRIVATE CASK
RON ZACAPA
RON ZACAPA XO
RON CACIQUE
DOS MADERAS
ATLÁNTICO ESPECIAL
RON SANTA CRUZ
RON PLANTATION 20 AÑOS XO
RON BARCELO SIGNIO
CIROC

Està destil·lat al 96 % i no és anyenc per la qual cosa compleix amb les qualitats de tots els vodkes. Els raïms blancs empleades en la fabricació del Vodka Ciroc són la Mauzac Blanc, de la zona de Gaillac, i la Ugni Blanc de la regió Cognac, ambdues franceses. En el tast del vodka Ciroc es va comprovar la seva qualitat, té tocs de fruites i un final entre dolç i salat. El seu sabor i cos són característiques potents on es conjuguen sabors dolços i secs. Es va percebre un gust a cítrics que no és comú trobar en vodkes sense saboritzar.

STOLICHNAYA ELIT

Vodka Rus elaborat amb gra d’hivern i amb tres destil·lacions a foc lent, amb procés de filtrat únic en vodkes per mitjà de congelació extrema el resultat de la qual és un vodka amb un altíssim nivell de puresa. Procedència: Rússia Cata: Aroma neta i neutral amb cert toc a gra torrat. La seva textura en boca és vellutada i molt lleugera amb subtils notes de anís i pebre. Grau d’Alcohol: 40 % Vol.

STON
STOLICHNAYA
ABSOLUT VODKA
MESKOVSKAYA
GREY GOOSE
DON JULIO 1942
DON JULIO 70
RAMON BILBAO CRIANZA

VI NEGRE RIOJA

LAN A MANO

VI NEGRE RIOJA

HERAS CORDON CRIANZA

VI NEGRE RIOJA

MARQUES DE GUIÑON RESERVA

VI NEGRE RIOJA

MARQUES DE MURRIETA RESERVA

VI NEGRE RIOJA

LAN D-12 (CRIANZA)

VI NEGRE RIOJA

ONDARRE RESERVA

VI NEGRE RIOJA

MARQUES DE VARGAS RESERVA

VI NEGRE RIOJA

FAUSTINO CRIANZA 50 CL

VI NEGRE RIOJA

VI NEGRE DE LA CASA RIOJA COLLITA

VI NEGRE RIOJA

CUNE RIOJA

ROSATS

VIÑA VILANO RIBERA DEL DUERO

ROSATS

XINO XANO PENEDES

ROSATS

JOAN SARDA PENEDES

ROSATS

LAMBRUSCO ITALIA

ROSATS

SENSATION (LA SANGLIERE) FRANCES

ROSATS

CELESTE

VI NEGRE RIBERA DUERO

CRUZ DE ALBA CRIANZA

VI NEGRE RIBERA DUERO

CONDE SAN CRISTÓBAL RESERVA

VI NEGRE RIBERA DUERO

VIÑA VILANO CRIANZA

VI NEGRE RIBERA DUERO

PAGO DE CARROVEJAS CRIANZA

VI NEGRE RIBERA DUERO

SALCIS CRIANZA

VI NEGRE RIBERA DUERO

JOAN SARDA PENEDES CRIANZA

CATALUNYA

BACH SANT ESTEVE DES ROVIRES

CATALUNYA

ATRIUM TORRES PENEDES

CATALUNYA

BERNAT OLLER PLA DE BAGES

CATALUNYA

ENGLORA MONSANT CRIANZA

CATALUNYA

JOAN SARDA PENEDES RESERVA

CATALUNYA

SOSPECHOSO CASTILLA LA MANCHA

CATALUNYA

EA! CASTILLA LA MANCHA

CATALUNYA

MINERAL MONTSANT

CATALUNYA

MAS PICOTA MONTSNAT

CATALUNYA

L’INCONSCIENT PRIORAT

CATALUNYA

VIÑA VILANO RIBERA DEL DUERO (VERDEJO)

VI BLANC

JEIO BELSTAR PROSECCO

VI BLANC

GRAMONA IMPERIAL GRAN RESERVA
TORELLO BRUC NATURE GRAN RESERVA
PERA MATA SANT SADURNI D’ANOIA
JOAN SARDA GRAN RESERVA PENEDES
JUVE Y CAMPS RESERVA DE LA FAMILIA
CASTELL DE RIBES PENEDES
LOUIS ROEDERER CRISTAL (CHAMPAN)
AGUSTIN TORELLO MATA KRIPTA